Over Purple Pig

Purple Pig

Opgericht in 2019 door Scott Janse: een nuchtere ondernemer die graag het randje opzoekt en iets wezenlijks bijdraagt aan de samenleving door mensen te inspireren en verbinden. De bedrijfsnaam is gekozen door de combinatie van het harmonieuze paars en het jaar 2019, wat volgens de Chinese dierenriem het jaar van het varken is.

Varkens behoren tot één van de slimste dieren ter wereld. Ze zijn in staat om uitdagende problemen op te lossen, ze houden van spelen, ze vertonen een breed scala aan emoties en ze hebben unieke persoonlijkheden. Klinkt bekend? Juist! Dat komt omdat dit ook allemaal eigenschappen van succesvolle bedrijven zijn!

Purple Pig gebruikt de spiegel die jouw klant je voorhoudt om jouw succes te vergroten. Samen maken we de wereld minder knorrig.

Scott Janse: CX Regisseur

Gespecialiseerd in op maat gemaakte programma’s voor het verbeteren van de klantervaring. Ik ben een enthousiaste bruggenbouwer vol positieve energie en humor. Mijn talent is om kansen te zien door de essentie eruit te halen.

Als regisseur ben ik degene die het eindresultaat van de voorstelling voor ogen heeft. Ik zorg ervoor dat iedereen zijn eigen rol kent en zich daar verantwoordelijk voor voelt. Hierdoor ontstaat een gemeenschappelijk gevoel voor het te behalen resultaat en het af te leggen proces. Als één of meerdere van de spelers (medewerkers/afdelingen) het goed doen, brengt dat de andere spelers ook naar een hoger niveau. Zo helpen de spelers elkaar met het behalen van het gewenste resultaat.

Mensen werken met mensen en mensen houden van échte mensen. Ik geloof dat de beste klantervaring alleen gegeven kan worden als er betrokken werknemers zijn. Zij hebben namelijk direct contact met de klant en zorgen uiteindelijk voor een negatieve of positieve klantervaring. Jouw medewerkers zijn de sleutel voor groei, winst en succes op lange termijn.

JA, IK WIL DE CX REGISSEUR ONTMOETEN!